LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Decizia de încadrare pentru consolidare DN 7 de Agenția pentru Protecţia Mediului Vâlcea

Publicat: 29.7.2024

ANUNȚ PUBLIC

privind decizia etapei de încadrare

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. – Direcția Regională de Drumuri şi Poduri Craiova, titular al proiectului: Consolidare DN 7 km 167+800 – km 167+903 ce urmează a se desfăşura în județul Vâlcea, comuna Budeşti, satul Linia, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecţia Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Vâlcea, Rm. Vâlcea, strada Remus Bellu, nr. 6, în zilele de luni-vineri între orele 09–14, precum şi pe site-ul A.P.M. Vâlcea: www.apmvl.anpm.ro.

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecţia Mediului Vâlcea.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Vâlcea, strada Remus Bellu, nr. 6.