Publica Anunt De Mediu Acceptat de ANPM In Gazeta de Mediu

Pasul 1: Alegeti Modelul De Anunt Si Judetul

Dacă aveți textul Anunțului deja pregătit atunci puteți șterge textul nostru și să puneți anunțul ce l-ați pregătit deja!

Dacă ați întâmpinat probleme sau nu vă descurcați cu formularul, vă rugăm să ne contactați la nr de tel 0759858820 pentru a remedia problema.

Alegeti modelul de anunt corespunzator si completati textul personalizat pentru proiectul dvs.:

Anunt Public privind Dezbaterea Publica
Anexa 5.K la procedura de aplicare a Legii 292/2018, privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice și private asupra mediului _________________________________(titular proiect) anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului*), a studiului de evaluare adecvată, a studiului de evaluare a impactului asupra corpului de apă şi a politicii de prevenire a accidentelor majore sau a raportului de securitate (după caz) pentru proiectul ___ propus a fi amplasat în ___ . Tipul deciziei posibile luate de ANPM BUCURESTI poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu. Rapoartele şi studiile, după caz, pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului ANPM şi la sediul ____________(titular, adresa) , în zilele de ___ între orele ___ . Documentul(ele) menţionat(e) este (sunt) disponibil(e) şi la următoarea(ele) adresă(e) de internet ___ . Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, a studiului de evaluare adecvată, a studiului de evaluare a impactului asupra corpurilor de apă şi a politicii de prevenire a accidentelor majore sau a raportului de securitate (după caz) va avea loc la ___ , în data de ___ începând cu orele ___ . Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului ANPM, până la data de ___ (data dezbaterii publice). *) La steluta se va menţiona dacă se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru proiectul în cauză.