LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

1. Garanția Acceptării Anunțului de către Agențiile de Protecție a Mediului din Romania sau banii înapoi 3x

Anunțurile de Mediu publicate în Gazeta de Mediu sunt în conformitate cu legislația de protecție a mediului și cerințele instituțiilor competente implicate în procesul de autorizare și reglementare a activităților în domeniul mediului. Sunt acceptate de toate Agențiile de Mediu din România!

Garanția e simplă și nu are condiții ascunse.

Singurul Ziar Online din țară ce oferă această garanție.

 

Dacă anunțul este refuzat de către ANPM vă returnăm banii + extra 3x costul Anunțului in 24h de când ne anunțați.

ex. Ați achitat 99 ron pentru anunț, vă returnăm cei 99 Ron + 297 Ron Bonus pentru deranj. Total 396 RON

Pentru a beneficia de această garanție trebuie să ne trimiteți pe email sau whatsapp raspunsul negativ primit de la ANPM ce ține de Anunț și facem plata in 24h. 

 

Având această garanție la dispoziție, considerăm că nu mai aveți motive in a fi reticienți cu publicarea Anunțului în Gazeta de Mediu!

2. Garanția publicării în DOAR 5 minute!

Garanția e simplă și nu are condiții ascunse.

Singurul Ziar Online din țară ce oferă această garanție.

Garanția “Publicat în 5 minute sau banii înapoi!” e valabilă doar la plata prin Card Bancar (indiferent de oră sau zi! Sistemul e automat 24/7).

La transfer bancar nu se poate aplica datorită timpului mare de procesare a transferului. (la transfer bancar, publicăm Anunțul după ce ne trimiteți dovada plății în medie cam în 30 minute. Dacă nu puteți plăti cu cardul dar doriți anunțul publicat urgent, contactați-ne pe whatsapp și rezolvam).

Dacă în 5 minute de la plasarea comenzii și achitarea ei cu cardul, nu ați primit dovada publicării (pe email sau Whatsapp) vă rugăm să ne contactați Telefonic sau prin Whatsapp la 0759858820 pentru a vă restitui banii și pentru a posta manual anunțul!

DA, dacă sistemul nostru are o problemă la comanda dvs, primiți toți banii înapoi și rămăneți și cu Anunțul Publicat GRATIS.

Ce zici? Publicăm anunțul în 5 minute?