LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Anunt public decizie etapa incadrare PNRR Impadurirea terenurilor agricole Comuna Horodniceni

Publicat: 13.9.2024

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

COMUNA HORODNICENI cu sediul in comuna Horodniceni, localitatea Horodniceni , jud. Suceava, titular al proiectului ^^PNRR: Împădurirea terenurilor agricole deținute de Comuna Horodniceni- Suceava^^, , anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în extravilanul localitatii Horodniceni, județul Suceava.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava, din Str. Bistriței, nr.1A, în zilele de luni până joi, între orele 8.00-15.00 și vineri între orele 8.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmsv.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Suceava.