LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Construire service auto in Bihor fara evaluare de impact asupra mediului

Publicat: 25.6.2024

STAN REMUS FLAVIU, titular al proiectului Construire service auto parter, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul Construire service auto parter, propus a fi amplasat în comuna Lazuri de Beiuș, sat Hinchiriș, nr. 145, CF nr. 51180, judeţul Bihor.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Bihor din municipiul Oradea, B-dul Dacia, nr. 25/A, în zilele de luni – vineri, între orele 9 – 14, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbh.anpm.ro,

2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.