LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Proiect energie solara Constanța nu necesita evaluare impact asupra mediului

Publicat: 23.5.2024

SISTEME DE VENTILATIE HVAC S.R.L., titular al proiectului CONSTRUCȚIE PARC ENERGETIC DE PRODUCȚIE ENERGETICĂ ELECTRICĂ DIN SURSĂ REGENERABILĂ SOLARĂ, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANTA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUCȚIE PARC ENERGETIC DE PRODUCȚIE ENERGETICĂ ELECTRICĂ DIN SURSĂ REGENERABILĂ SOLARĂ, propus a fi amplasat în jud. Constanța, com. Poarta Albă, P677.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța din Str. Unirii, Nr. 23, Constanta, Jud. Constanta,în zilele de luni până joi între orele 09 – 16.00, vineri între orele 09 – 13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.