LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Acord de mediu pentru proiect eolian SC HELIOS & WIND ENERGY SRL, zona Negrești, Vaslui

Publicat: 24.4.2024

SC HELIOS & WIND ENERGY SRL , anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Amplasare capacități de producere energie electrică eoliană, zona Negrești, jud. Vaslui, propus a fi amplasat în intravilanul și extravilanul orașului Negrești; extravilanul comunei Oșești, comunei Rebricea, comunei Ștefan cel Mare, comunei Vulturești, județul Vaslui.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui din mun. Vaslui, str. Călugăreni, nr. 63, în zilele de luni – joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri între orele 8:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmvs.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului, din mun. Vaslui, str. Călugăreni, nr. 63, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Vaslui.