LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Decizie in cadrul evaluarii impactului asupra mediului pentru constructia de hale si birouri in Bragadiru Ilfov

Publicat: 16.9.2024

BBB INVEST SRL, titular al proiectului Construire 2 hale depozitare, construire cladire birouri si showroom de prezentare, imprejmuire, bransamente si racorduri la utilitati, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Ilfov, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul Construire 2 hale depozitare, construire cladire birouri si showroom de prezentare, imprejmuire, bransamente si racorduri la utilitati, propus a fi amplasat în judetul Ilfov, localitatea Bragadiru, Soseaua Centurii 7B, numar cadastral 136794.
1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, in zilele de luni-vineri intre orele 900-1200, precum și la următoarea adresă de internet http://apmif.anpm.ro/.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Decizie in cadrul evaluarii impactului asupra mediului pentru construc