LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Decizie etapa incadrare proiect Alimentare cu apa S.C. JAQY & ALY Tour S.R.L.

Publicat: 19.8.2024

S.C. JAQY & ALY Tour S.R.L., cu sediul în sat Remeți, comuna Bulz, nr. 205, județul Bihor, titular al proiectului: Alimentare cu apă la S.C. JAQY & ALY Tour S.R.L., propus a se realiza în comuna Bulz, sat Remeți, județ Bihor, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, asupra evaluarii adecvate și asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul: Alimentare cu apă la S.C. JAQY & ALY Tour S.R.L., propus a se realiza în comuna Bulz, sat Remeți, județ Bihor.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Bihor din municipiul Oradea, B-dul Dacia, nr. 25 / A, în zilele de luni – vineri, între orele 9 – 14, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmbh.anpm.ro,

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM BIHOR.

Promoție! 60% reducere! Doar 99 RON Anunțul
x