LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Decizie de emitere sau respingere a acordului de mediu pentru proiectul SOCEP SA in Constanta

Publicat: 20.3.2024

Anexa 5.P la procedura de aplicare a Legii 292/2018, privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice și private asupra mediului

C.N.ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. CONSTANTA PENTRU SOCEP S.A. anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu/respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul REALIZARE PLATFORMA BETONATA INVESTITIA VA FI REALIZATA DE SOCEP SA amplasat în municipiul Constanta, Incinta Port, Radacina Mol II, parcela S21B si S24, judetul Constanta. .

Proiectul acordului de mediu/decizia de respingere şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului ANPM, în zilele de lunivineri, între orele 9,00 – 13,00 precum şi la următoarea adresă de internet (a autorităţii competente pentru protecţia mediului) apmbuc.anpm.ro.

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului ANPM, în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.