LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Decizie Incadrare: Nu e necesara evaluarea impactului pentru constructie in Mamaia Nord

Publicat: 16.1.2024

Anunt privind decizia etapei de incadrare
Carastere Mariana

Carastere Mariana, titular al proiectului CONSTRUIRE IMOBIL LOCUINTE Ds+P+4E CU SPATIU COMERCIAL LA PARTERUL CLADIRII, PISCINA EXTERIOARA, SPATII PARCARE, ALEI DE ACCES AUTO SI PIETONALE, IMPREJMUIRE SI AMENAJARE SPATII EXTERIOARE, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM CONSTANTA: NU ESTE NECESARE EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, incadrul procedurii de evaluare a impactului asupr amediului, pentru proiectul CONSTRUIRE IMOBIL LOCUINTE Ds+P+4E CU SPATIU COMERCIAL LA PARTERUL CLADIRII, PISCINA EXTERIOARA, SPATII PARCARE, ALEI DE ACCES AUTO SI PIETONALE, IMPREJMUIRE SI AMENAJARE SPATII EXTERIOARE, propus a fi amplasat in judetul Constanta, Loc. Navodari, Zona Mamaia Nord, str. A6, lot 3/3+3/4, CF 116594.
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, din mun. Constanta, str. Unirii, nr.23, judetul Constanta, zilnic, între orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet: http://apmct.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Decizie Incadrare: Nu e necesara evaluarea impactului pentru construct