LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Proiect Hala Service Auto de la Adrian Ionut Iacob Nu necesita Evaluare de Impact Ambiental

Publicat: 11.4.2024

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

IACOB ADRIAN IONUT

IACOB ADRIAN IONUT, titular al proiectului CONSTRUIRE HALA CU FUNCTIUNEA DE SERVICE AUTO PARTER+ETAJ PARTIAL, UTILITATI, IMPREJMUIRE TEREN, BRANSAMENTE anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare

NU SE SUPUNE EVALUĂRII DE IMPACT ASUPRA MEDIULUI/EVALUĂRII ADECVATE/EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA CORPURILOR DE APĂ

de către Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE HALA CU FUNCTIUNEA DE SERVICE AUTO PARTER+ETAJ PARTIAL, UTILITATI, IMPREJMUIRE TEREN, BRANSAMENTE, propus a fi amplasat în Magurele Ilfov, Str. Noua nr. 4, Nr. Cad.69136.

Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecţia Mediului Ilfov: Bucureşti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în zilele de Luni Vineri intre orele 900 1200 , precum și la următoarea adresă de internet: apmif.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul A.P.M. Ilfov Bucureşti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Promoție! 60% reducere! Doar 99 RON Anunțul
x