LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

SC Luca ProdCarn SRL anunta deschiderea consultarii publice pentru proiectul de constructie hala productie nutreturi combinate

Publicat: 11.4.2024

SC LUCA PRODCARN SRL, titular al proiectului CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE NUTRETURI COMBINATE, anunt publicul interesat asupra luării deciziei etapei de ncadrare de către Agentia pentru Protectia Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE NUTRETURI COMBINATE, propus a fi amplasat ni jud. ALBA, loc. MIRASLAU, extravilan, fn.
.1 Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba din mun. Alba lulia, str. Lalelelor, nr. 7B, ni zilele de lunijoi intre orele 9,0014,00 si vineri intre orele 9,0013,00, precum si la urmatoarea adresa de internet: [email protected].
Publicul interesat poate nainta comentarii/observatii al proiectul deciziei de incadrare ni termen de 10 zile de la data publicãrii anuntului pe pagina de internet a autoritätii competente pentru protectia mediului.

SC Luca ProdCarn SRL anunta deschiderea consultarii publice pentru pro