LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Decizia Etapei de Incadrare pentru Proiectul Ciulei SRL de Constructie si Demolare

Publicat: 23.1.2024

Anexa Nr. 5.J la procedura

Anunt public privind Decizia Etapei de încadrare

CIULEI SRL titular al proiectului ,,DEMOLARE CORP Cl, CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL CU REGIM DE INALTIME PARTER, PARCARE, BRANSAMENTE SI UTILITATI, AMPLASARE TOTEM RECLAME, anunta publicul interesat asupra luarii Deciziei Etapei de Incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Calarași, (in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru ,,DEMOLARE CORP Cl, CONSTRUIRE SPATIU COMERCIAL CU REGIM DE INALTIME PARTER, PARCARE, BRANSAMENTE SI UTILITATI, AMPLASARE TOTEM RECLAME, propus a fi amplasat in CV 20, P16, sat Sohatu, comuna Sohatu, judetul Calarasi, N.C. 22258.
1. Proiectul Deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Calarasi, din Soseaua Chiciului, nr. 2, judetul Calarași, 910005, in zilele de luni-vineri, intre orele 10°0- 14°0, precum si la urmatoarea adresa de internet – http://www.anpm.ro/web/apm-calarasi/acordul-de-mediu/ Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului Calarași.
2. Publicul interesat poate depune propuneri, in ceea ce prive te continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Calarasi din Soseaua Chiciului, nr. 2, Calarași, Calarași, 910005, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului Calarași.

PREZENTULANUNT VA FI PUBLICAT AT.AT IN PRESA CAT
I LA SEDIUL ADMINISTRATIEI LOCALE PE TERITORIUL
CAREIA SE VA REALIZA PROIECTUL

Decizia Etapei de Incadrare pentru Proiectul Ciulei SRL de Constructie