LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Grosu Traian – Decizie privind impactul asupra mediului pentru supraetajare imobil in Constanta

Publicat: 14.12.2023

GROSU TRAIAN, titular al proiectului ,,SUPRAETAJARE IMOBIL EXISTENT D+P+5E LOCUINTE COLECTIVE CU COMERT LA PARTER SI ETAJ 1 CU ETAJ TEHNIC AVAND DESTINATIA DE LOCURI DEPOZITARE SI USCATOARE”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanta, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul ,,SUPRAETAJARE IMOBIL EXISTENT D+P+5E LOCUINTE COLECTIVE CU COMERT LA PARTER SI ETAJ 1 CU ETAJ TEHNIC AVAND DESTINATIA DE LOCURI DEPOZITARE SI USCATOARE”, propus a fi amplasat judetul Constanta, Municipiul Constanta, B-dul Mamaia, Nr. 249.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii, nr.23, judeţul Constanta, zilnic, intre orele 9 – 13 , precum şi la următoarea adresă de internet: http:\apmct.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Grosu Traian - Decizie privind impactul asupra mediului pentru supraet