LOGO GAZETA DE MEDIU 250x250

Anunt: Decizie incadrare proiect construire pensiune turistica Simi Nord Tim SRL

Publicat: 8.11.2023

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Simi nord tim srl, cu sediul in orasul Viseu de Sus, str.Tapinarilor, nr.32, jud.MM, titular al proiectului “ Construire pensiune turistica P+1 anexă parter, piscină”, propus a fi realizat in comuna Moisei, f.n. identificat prin CF 52061, nr. cad. 52061, jud. Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.
Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul in localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1/A, jud. Maramureș, in zilele de luni-joi intre orele 8:00-16:30 și vineri intre orele 8:00-14:00 precum și la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.

Anunt: Decizie incadrare proiect construire pensiune turistica Simi No